fbpx

Как сами да измерим размерите на интериорните врати за нашето жилище?

Стандартни размери на интериорни врати

Когато купувате врата, трябва да имате предвид много фактори. За начало отговорете си на следните въпроси:

  • Какъв стил врата искате?
  • Искате само крило за врата или и каса за врата?
  • Искате плъзгаща врата или стандартна?
  • На каква цена е вратата, която желаете за вашия дом?

След като разполагате с тази информация може да започнете измерването. Вземането на размерите за монтаж на врата може да бъде трудно, ако не знаете какво правите.

Безопасни доставки на интериорни врати до дома Ви по време на Коронавируса

Докато опитваме да се ориентираме в неясната обстановка, има много ремонти, които вашият дом все още чака да бъдат довършени. Avasell би искал да Ви предложи тези съвети, както за вашата безопасност, така и за безопасността на техника, когото ще допуснете в дома си. Заедно можем да ограничим експозицията и разпространението на тази коронавирус инфекция.

Интериорните врати са важен фактор при обновяването и освежаването на вашия дом.

През живота си ние правим множество ремонти и освежавания на нашия дом, закупуваме нови мебели, променяме цялостно интериора и всичко, за да ни бъде комфортно и уютно. На няколко години боядисваме, обновяваме мебелите, сменяме килими и други декорации.

Интериорни врати тенденции за цветове на интериорния дизайн за 2020 г.

Интериорни врати тенденции за цветове на интериорния дизайн за 2020 г.

Цветът на интериорната врата може напълно да преобрази стаята и може да има мощни ефекти не само върху тона и настроението на стаята, но също така може да даде илюзията за пространство, правейки стаята да изглежда по-малка или по-голяма, отколкото е всъщност.

Какво трябва да знаете за интериорните врати?

Какво трябва да знаете за интериорните врати?

При изграждането на ново жилище има един аспект, който често се пренебрегва по време на процеса на проектиране и остойностяване и едва по-късно, когато работата е наполовина направена, се взема под внимание. Този въпрос е свързан със съответните интериорни врати във всяко помещение в жилището, като част от процеса на строителството, защото в последствие може да се окаже, че оставените отвори са или прекалено малки или прекалено големи, което от своя страна ще доведе до допълнителни разходи.

Защо вратите са важни за интериорния дизайн?

Какво е значението на вратата за интериорния дизайн?

Осъществяването на идея за интериор на къща или апартамент зависи от много фактори. Такива са осветлението, мебелите, качеството на използваните материали, декорацията, подредбата и не на последно място – вратите. Те могат да променят цялостия вид  на стаята, да създадат уникален стил и дори да увеличат пространството. Интериорните врати имат способността да  фокусират вниманието върху определени детайли. В допълнение, те предоставят възможност за създаване на комфорт, уединение и уют.

Как да изберете интериорни врати за вашето жилище!

Как да изберете интериорни врати за вашето жилище!

Красивите интеририорни врати са едно от онези нежни допълнения, които могат цялосто да променят стила и визията на вашето жилище. Подобно на тапицериите и первазите на стените в повечето случаи те не са първото нещо, което забелязвате в една стая, но определено могат да добавят драматичен и елегантен ефект към пространството. В повечето съвременни жилища собствениците и наемателите често пренебрегват ролята на интериорните врати. Това е голяма грешка, тъй като това е изключително важна част от вашето жилище и трябва да подходите много внимателно при избора на врата.
Ако в момента изграждате своя дом, ремонтирате жилището си или просто искате да промените нещо в интериора, монтирането на нови интериорни врати е много важна стъпка. Видът на вратата, материалите, шумоизолацията и отварянето са само част от нещата, които трябва да вземете под внимание. Ето някои полезни насоки за избор на интериорните врати за вашето жилище.

Add to cart