fbpx

През живота си ние правим множество ремонти и освежавания на нашия дом, закупуваме нови мебели, променяме цялостно интериора и всичко, за да ни бъде комфортно и уютно. На няколко години боядисваме, обновяваме мебелите, сменяме килими и други декорации.

Вратите в нашия дом – интериорните врати са едни от най-важните фактори, за приятната обстановка в дома. Те са ни постоянно пред очите, минаваме през тях и ги отваряме стотици пъти на ден. Красивите и качествени интериорни врати допринасят за красотата и комфорта максимално на нашия дом.

Затова не подценявайте подмяната на старите и амортизирани врати. В днешно време това не е толкова трудно, колкото си го представяте. Интериорните врати които предлагаме са на изключително изгодни цени, цялостни комплекти с каса, брава и всичко необходимо. Те са с високо качество и надеждност. Предоставяме различни стилове и визии, които ще са подходящи за всеки случай. В зависимост дали търсите врати със стъкло или изцяло плътни врати, при нас ще намерите стила който Ви е нужен.

Обикновено за дома ни, за нашия хол или всекидневна, предпочитаме врата със стъкло за да има повече светлина и стил. Вратите с релефно стъкло са изключително красиви и подходящи за тази цел. С тях помещението ще стане по светло и просторно. Така ще се чувстваме по-добре и в по-добро настроение.

Интериорните врати които са изцяло плътни са предпочитани, за нашата спалня, банята, кухнята и други помещения. Те имат красив релеф и модерен дизайн. Изберете подходящи цветове според останалата част на дома.

Белите врати, италиански стил са висококачествени интериорни врати и много предпочитани и търсени за офиси и бизнес сгради. С изчистения си стил те са много подходящи, освен това предоставят висока шумоизолация.

Разгледайте нашия каталог и интериорните врати които предлагаме. Свържете се при нужда с наш консултант, който по всяко време ще ви предостави съвети и информация, за да изберете най-добрия вариант за вашия дом.

Интериорни и екстериорни блиндирани врати
Топсет ООД гр. Пловдив

==> Към онлайн магазина <==
За контакти:
Тел.: 0894361036
Имейл.: office_sell@yahoo.com

Add to cart