fbpx

Докато опитваме да се ориентираме в неясната обстановка, има много ремонти, които вашият дом все още чака да бъдат довършени. Avasell би искал да Ви предложи тези съвети, както за вашата безопасност, така и за безопасността на техника, когото ще допуснете в дома си. Заедно можем да ограничим експозицията и разпространението на тази коронавирус инфекция.


1. Уверете се, че зоните във вашия дом, които ще се обслужват, са чисти и безопасни за влизане на монтажника.
2. Ако вие или някой в дома ви е болен, моля, помислете за отлагане на монтажа на интериорни врати , а при спешни случаи, моля бъдете честни и предварително уведомете работника, който ще ги постави.
3. Отбягвайте ръкостискане и се опитайте да спазвате препоръчаното разстояние помежду ви през цялото време.
4. Поискайте техникът да носи защитни средства винаги, когато е необходимо да влиза в дома ви.
5. След извършване на ремонт по време на карантина поискайте майсторът да почисти и дизенфекцира всички повърхности и оборудване, до които е имал досег.
6. Направете допълнителна санитария на обслужваните площи след напускането на работника за максимална дезинфекция на дома от коронавирус.

Екипът ни ще продължи да следи развиващата се извънредна ситуация. Най-големият ни приоритет е безопасността на нашите клиенти, служители и техните семейства. Искаме да Ви уверим, че нашите служители предприемат допълнителни предпазни мерки и следват указания, определени от национални и местни служители, като същевременно продължават да обслужват нуждите на нашите клиенти. Изключително сме старателни в нашата практика за правилна хигиена, дезинфекция на нашите стоки и търговски площи. Нашите служители са длъжни да докладват за здравословни проблеми и се насърчават да не работят в случай на заболяване. Моля, обадете се в нашия офис по всяко време, ако имате въпроси или притеснения, 0894 36 10 36. Благодарим ви за вашето доверие и сега, когато е още по-важно да подкрепите местния бизнес по време и след като заплахата премине.

Междувременно се възползвайте от възможностите по време на коронавирусната ваканция да разглеждате от уюта на вашия дом, онлайн, нашите врати в промоция. Посетете avasell.com, където ще намерите голям избор от евтини врати.

Интериорни и екстериорни блиндирани врати
Топсет ООД гр. Пловдив

==> Към онлайн магазина <==
За контакти:
Тел.: 0894361036
Имейл.: office_sell@yahoo.com

Add to cart